Försvarsmakten finns på plats…inte bara i luften

Försvarsmakten är en stor arbetsgivare, vars anställda har förmågan att verka både på land, i luften och i vatten oavsett vart i världen de befinner sig. Som anställd i Försvarsmakten, kan man arbeta som soldat eller officer och man får själv välja inom vilket område man vill arbeta. Man kan arbeta antingen på heltid eller på deltid. Oavsett anställningsform, börjar man alltid med en GMU, Grundläggande Militär Utbildning.

Denna utbildning är tre månader lång och leder till en anställning. Just nu har vi många lediga tjänster till dig som vill ta en deltidsanställning!

Vill du inte vara anställd utav Försvarsmakten, men ändå engagera dig i verksamheten samt bidraga till rikets försvar, kan du gå med i Hemvärnet. Hemvärnet svarar för nästan hälften av Försvarsmaktens personal och löser uppgifter inom rikets gränser. De hjälper också ofta till vid eftersök av försvunna personer, skogsbränder och andra typer av kriser.

Den 16-17/8 finns Försvarsmakten på plats på Skövde flyg- och motordagar. Där kan du få mer information om vår verksamhet, ställa frågor samt titta på vår materiel.

Välkommen!

 

T2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.